tag:blogger.com,1999:blog-1821250340230977997.post46584618312171776..comments2023-06-04T15:36:34.803+02:00Comments on Mirte upptäcker Sverige: BärlauchMirtehttp://www.blogger.com/profile/03893759194519708268noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1821250340230977997.post-15223526850388154822012-03-01T16:05:03.440+01:002012-03-01T16:05:03.440+01:00misschien lees je dit ooit nog..maar daslook groei...misschien lees je dit ooit nog..maar daslook groeit in overvloed in het Flevopark..te Amsterdam! Wel erg beschermd...Jan de Laathttps://www.blogger.com/profile/00840401618616580272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1821250340230977997.post-52273038356093912082011-05-05T18:49:34.709+02:002011-05-05T18:49:34.709+02:00Als het later in het seizoen is gaat de smaak voor...Als het later in het seizoen is gaat de smaak vooral in de bloemetjes zitten, en die doen het dan goed in de salade :).Oscarhttps://www.blogger.com/profile/15706018644621856513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1821250340230977997.post-73810406666426507462011-05-01T17:25:47.170+02:002011-05-01T17:25:47.170+02:00Hee da's grappig! Dat hebben we net gister in ...Hee da's grappig! Dat hebben we net gister in Zwitserland ook gegeten! Zelfgeplukt tijdens een wandeling in het Juradal. Kort gebakken in olijfolie, beetje peper, beetje zout, verder heb je niets nodig. <br />Op Schiermonnikoog maken ze overigens heerlijke daslookkaas.Wiekehttp://www.werkschuw.web-log.nlnoreply@blogger.com