zaterdag 6 december 2008

Speculaas

Gister was Sinterklaas ook heel even in Stockholm. Hoe ouder ik word, hoe meer ik blijk te hechten aan dit soort tradities en folklore... Dus ging ik voor de gelegenheid speculaasjes bakken, want die hebben ze hier natuurlijk niet.

Het begon heel hoopvol en gezellig:


Maar helaas was dit het resultaat:


For the record: ik kan normaal gesproken heel goed bakken. Maar gister dus duidelijk even niet. Gelukkig had ik ook nog gewoon Sinterklaassnoep van de Hema mee genomen...

2 opmerkingen:

Evelien zei

hahahaha!

het is gewoon de nieuwe oven waar je aan moet wennen. toen ik laatst voor het eerst de grill in mijn oven (waarin de lasagna altijd prime lukt) uitprobeerde om stukbrood met kaas te graneren (grateren? kijk, daar begint het al), kwam het er net zoals jouw koekjes uit. rokend en al.

ik zeg het je: het is de oven.

Mirte zei

Dat is een hele geruststelling! Er stond 20 minuten in het recept, en toen ik na 10 minuten ging checken zag het er al zo uit... Erg verdrietig...